CCHR viert haar 50-jarig jubileum in stijl. Ze kijkt terug op een verleden waarin ze de mensenrechten beschermde en haar wapenbroeders bedankte met haar Mensenrechtenprijs.

lees meer >>
Sinds haar oprichting in 1969 heeft CCHR samengewerkt met vrijheidsstrijders, moedige advocaten, toegewijde wetgevers en vele anderen, die op hun beurt steunbetuigingen gaven ter gelegenheid van CCHR’s 50-jarige jubileum.

lees meer >>
Om een idee te krijgen van het werk dat CCHR doet, kijken we naar een aantal van CCHR’s vele prestaties in de eerste 50 jaar.

lees meer >>
CCHR heeft contact opgenomen met de Verenigde Naties om een einde te maken aan dwangpraktijken in de psychiatrie.

lees meer >>
Wat begon als één enkele zaak waarbij Child Protective Services (de Amerikaanse kinderbescherming) onwetmatig een kind bij haar moeder weghaalde, wordt voor een advocaat een gepassioneerde kruistocht voor de rechten van ouders.

lees meer >>
CCHR brengt Psychiatrie: Een Industrie des Doods exhibitie om Mexicaanse burgers voor te lichten.

lees meer >>
Dominee Fred Shaw bundelde de krachten met de NAACP om resoluties goedgekeurd te krijgen die geformuleerd waren om Afro-Amerikanen te beschermen tegen misstanden in de psychiatrie en elektroconvulsietherapie.

lees meer >>
CCHR UK claimt dat het congres van het Royal College of Psychiatrists International het algemene publiek een pseudowetenschap aansmeert, waardoor kinderen in het Verenigd Koninkrijk een groot risico lopen.

lees meer >>
Na een toename in het gebruik van psychiatrische middelen, bereikt CCHR Australië 14 procent van de bevolking van het land met een ontnuchterende documentaire.

lees meer >>
CCHR Frankrijk gaf een conventie van de Europese Psychiatrische Associatie een warm welkom.

lees meer >>
Een rondreizende CCHR-exhibitie die in Downtown Eastside Vancouver opende, is het begin van een kruistocht om Canada’s First Nations te redden van de welig tierende misstanden in de psychiatrie.

lees meer >>
CCHR zorgt ervoor dat hun stem tegen elektroshocktherapie gehoord wordt. Het is een psychiatrische “behandeling”, waarvan nooit bewezen is dat die veilig of effectief is. Tegenwoordig wordt het bij kinderen gebruikt in de leeftijd van vijf jaar en jonger in naam van “hulp”, en CCHR zegt: “Stop met deze mishandeling!”

lees meer >>
DOWNLOADEN