DE VERBORGEN AGENTEN ACHTER DE HOLOCAUST ONTHULD

In Duitsland werden tijdens de Internationale Herdenkingsdag voor de Holocaust evenementen gehouden, waaronder in München (boven), Stuttgart (rechts, boven) en Hamburg (rechts, onderaan).
Om toekomstige generaties te beschermen zodat ze niet in dezelfde val lopen, hielden afdelingen van CCHR evenementen tijdens de Internationale Herdenkingsdag voor de Holocaust, om de ware bron van vele wreedheden tijdens de Holocaust te onthullen.

Elk jaar tijdens de Internationale Herdenkingsdag voor de Holocaust, brengen we hulde aan de nagedachtenis van de slachtoffers van de Holocaust. In 17 landen hielden afdelingen van CCHR evenementen, waarbij ze een belangrijke verborgen invloed achter de Holocaust, waar maar weinig over gepubliceerd is, onder de aandacht bracht. De ontbrekende schakel: Duitse psychiaters.

Al in 1920 stelden psychiaters het doden van patiënten voor. Maar toen Adolf Hitler aan de macht kwam, werden de poorten geopend, voor onvrijwillige eugenetische sterilisatie en euthanasieprogramma’s. Zes psychiatrische centra maakten gebruik van medische professionals, gaskamers die leken op douches en het massaal verbranden van lijken. Meer dan 60 jaar na de Processen van Neurenberg, bracht Dr. Frank Schneider, voorzitter van de Duitse Vereniging van Psychiaters, een publieke verontschuldiging uit voor de creatie van de psychiatrische ideologie die later het nazi-euthanasieprogramma werd, en voor hun rol bij het selecteren van degenen die dienden te worden vermoord en voor het zelf vermoordden van anderen.

De Scientology Kerk, medeoprichter van CCHR, hield vertoningen van Het Tijdperk van Angst: Het Terreurbewind van de Psychiatrie, een documentaire die de geschiedenis van de psychiatrie, van nazi-Duitsland tot de moderne tijd, onthult. In Brussel, België, sprak Przemyslaw Jurkiewicz, conservator van het Naziconcentratiekamp Fort VII Museum in Polen, over het bestaan van gaskamers voorafgaand aan de Tweede Wereldoorlog en het uittesten van deze gaskamers in de Poolse psychiatrische ziekenhuizen, waarbij honderden werden gedood.

De Israëlische psychiaters van vandaag zijn de achter­achterkleinkinderen van nazi-eugenetici en gebruiken dezelfde technieken als jaren geleden.

In Tel Aviv sprak de advocaat Raz Misgav. Hij verdedigt kinderen die gevangen zitten in het systeem van de sociale dienst, wat er vaak toe leidt dat ze in psychiatrische instellingen worden geplaatst. Hij legt gedetailleerd uit hoe de Israëlische psychiaters van vandaag de achter­achterkleinkinderen van nazi-eugenetici zijn en hoe ze dezelfde technieken gebruiken als jaren geleden.

In Duitsland hielden CCHR afdelingen evenementen in Berlijn, Frankfurt, Hamburg, Stuttgart en München, met een wake voor Holocaustslachtoffers en borden getiteld “De mannen achter Hitler” en “Eugenetica en de Holocaust” die op drukke straten werden geplaatst. Alle evenementen onthulden de ware bron achter van het dodelijke beleid van de Holocaust en de acties die erachter liggen. Het doel is dat dergelijke misdaden nooit meer zullen plaatsvinden.


FEITEN

PSYCHOTROPE “BIJWERKINGEN”

Sommige psychotrope middelen hebben “neveneffecten”, waaronder zelfmoord en moord.

117%

MEER

van voorgeschreven psychiatrische medicijnen in de VS, tussen 1999 en 2013

24%

MEER

van het aantal zelfmoorden in de VS, van 1999 tot 2014, toeval?

41

MILJOEN AMERIKANEN

zitten aan de antidepressiva

65

GEWELDDADEN

waardoor 693 mensen gedood of verwond werden in meer dan 3 decennia, werden gepleegd door mensen die aan de psychotrope middelen zaten of die daarvan probeerden te ontwennen

409

WAARSCHUWINGEN VOOR MEDICIJNEN

op psychiatrische medicijnen voor het risico op zelfbeschadiging, zelfmoord, geweld, agressie en moordgedachtenEEN EINDE MAKEN AAN PSYCHIATRISCHE MISSTANDEN

Als non-profit toezichthouder op de geestelijke gezondheidszorg, steunt CCHR op lidmaatschappen en donaties om haar missie om psychiatrische schendingen van mensenrechten uit de wereld te helpen en de geestelijke gezondheidszorg op te schonen, te volbrengen. Om deel uit te maken van de grootste beweging ter wereld op het gebied van hervorming van de geestelijke gezondheidszorg, kun je je aansluiten bij de groep die heeft geholpen bij het opstellen van meer dan 180 wetten die burgers beschermen tegen psychiatrische misstanden.

DOWNLOADEN