PSYCHIATER KRIJGT 40 JAAR VOOR SEKSUEEL MISBRUIK

Psychiater Charles Fischer werd schuldig bevonden aan 11 zware misdaden, waaronder vier gevallen van seksueel misbruik van een kind.
CCHR werkt samen om jongens in het Austin State Ziekenhuis te beschermen tegen dr. Charles Fischer.

Charles Fischer, voormalig psychiater in het Austin State Ziekenhuis, werd voor vier gevallen van seksueel misbruik van een kind veroordeeld en kreeg veertig jaar gevangenisstraf.

Hij kwam al twintig jaar weg met herhaald seksueel misbruik, zelfs na beschuldigingen van handtastelijkheden. Toen pakte CCHR Texas de zaak op.

In 2011 werd Fischer beschuldigd van seksueel misbruik maar blijft toch vijf maanden lang doorwerken, ondanks onderzoeken. Het dagblad Austin American-Statesman brengt het verhaal naar buiten, na een tip van een CCHR bondgenoot en dwingt het ziekenhuis om hem te ontslaan.

Terwijl de Algemeen Directeur van CCHR Texas voor een wetgevende commissie getuigt, zijn stafleden van CCHR Texas bezig met een onderzoek naar de criminele achtergrond van alle psychiaters in dat ziekenhuis. Verscheidene onderzoeken delen ze met de media. Zo is er eentje die al eens eerder was beschuldigd van een zedenmisdrijf met een kind, en die tijdens de rechtszaak “nolo contendere” pleitte (Latijn: “ik vecht de beschuldiging niet aan”). Hij was toch door het Austin State Ziekenhuis aangenomen. En ook waren er twee psychiaters met een geschiedenis van tuchtmaatregelen naar aanleiding van seksueel misbruik.

In mei 2012, werd Fischer beschuldigd van seksueel misbruik van vijf jongens.

In 2013, terwijl hij op borgtocht vrij was, werd hij betrapt terwijl hij seks had met een man in een openbaar park. CCHR tipt de Statesman, die daarna met het nieuws komt dat Fischers vrijlating is ingetrokken.

In 2016, met opvallende media-aandacht, wordt Fischer schuldig bevonden en veroordeeld. Dankzij de acties van CCHR en haar partners, zullen onschuldige kinderen niet langer het slachtoffer zijn van de perverse misdadige praktijken van deze psychiater.WE WILLEN echt VAN JE HOREN

Als medische professionals psychiatrische misstanden opmerken in hun patiënten, wenden ze zich tot CCHR. Hier lees je wat enkele daarvan erover te zeggen hebben:

ARTS

BABY EN PEUTER SPECIALIST

DOCENT PSYCHIATRISCHE VERPLEEGKUNDE

ANESTHESISTE

DOCENT MEDISCH ASSISTENTENDONEER

Als non-profit toezichthouder op de geestelijke gezondheidszorg, vertrouwt CCHR op lidmaatschappen en donaties om haar missie om psychiatrische schendingen van mensenrechten uit de wereld te helpen en de geestelijke gezondheidszorg op te schonen, te volbrengen. Om deel uit te maken van de grootste beweging ter wereld op het gebied van hervorming van de geestelijke gezondheidszorg, kun je je aansluiten bij de groep die heeft geholpen bij het opstellen van meer dan 180 wetten die burgers beschermen tegen psychiatrische misstanden.

DOWNLOADEN