CCHR WORDT OVERSPOELD TIJDENS HET JAARLIJKSE VERPLEEGSTERSEVENEMENT

De CCHR-stand op de National Student Nurses’ Association Conventie in Nashville, Tennessee, op 11 april 2018, werd overstroomd met bezoekers die om materialen vroegen.
Studenten bij een nationale verpleegstersconventie waarderen het werk van CCHR.

Bij de jaarlijkse conventie van de National Student Nurses’ Association (NSNA), trok de stand van CCHR non-stop een stroom van bezoekers naar de display met de gratis CCHR-documentaires, boekjes, informatieve portfolio’s en onderwijspakketten.

NSNA is gewijd aan het vormen van de professionele ontwikkeling van verpleegkundig personeel. Daarom was CCHR daar om belangrijke informatie te geven aan diegenen die de levens en het welzijn van vele anderen in handen hebben.

De interesse van de verpleegkunde­studenten voor de informatie van CCHR was zo groot dat er al snel één vrijwilliger werd aangewezen om enkel en alleen de voorraad van materialen op de tafel aan te vullen. De materialen verdwenen zodra ze die op de tafel had gelegd.

Een vrijwilliger droeg een T-shirt waarop stond: “Kind zijn is geen geestelijke stoornis”. Ze kreeg regelmatig opmerkingen van mensen die het ermee eens waren en ook realisaties dat ja, inderdaad, het is niet nodig om gewoon normaal gedrag van kinderen te “behandelen” met medicijnen.

Toen een vrijwilliger een verpleegster erop wees dat psychiaters zelf toegeven dat ze niet weten hoe de psychotrope medicijnen werken, zei de verpleegster: “Dat is precies wat ze zeiden bij een seminar dat ik net heb bezocht – dat niemand weet hoe die medicijnen werken!”

In totaal werden 1136 CCHR-informatiematerialen aan verpleegkundestudenten gegeven om ze te informeren over de feiten over de psychiatrie.


WE WILLEN echt VAN JE HOREN

Hier is wat een aantal van de groepen en mensen waarmee CCHR samenwerkt, te zeggen hadden over onze missie om de geestelijke gezondheidszorg te hervormen.

VOORZITTER COMMUNITY EMERGENCY RESPONSE TEAM, VS

Met CCHR hebben psychiaters geen schijn van kans, want nu worden ze geconfronteerd met al hun wandaden. Hopelijk betekent dat, dat mensen eens lang en goed kijken naar wat de psychiatrie aan het doen is en wat de farmaceutische bedrijven aan het doen zijn.

OPPERHOOFD, GRIQUA RAAD VAN HET KONINKLIJK HUIS, PROVINCIE GAUTENG, ZUID-AFRIKA

Psychiaters maken misbruik van de onwetenden; patiënten worden misleid en worden uiteindelijk het slachtoffer, sommige sterven zelfs. We kunnen deze behandeling vergelijken met de nazi’s. Mensen worden tot slaven gemaakt, tot hun bezit. De psychiatrische industrie zorgt ervoor dat kinderen verslaafd raken aan drugs en dat ze uiteindelijk in een psychiatrische inrichting eindigen, waar ze geen toekomst hebben. Met CCHR heb ik hoop. Het is de taak van CCHR om Zuid-Afrika en de hele wereld voor te lichten.

COUNSELING PSYCHOLOOG, AUSTRALIË

Ik was verbaasd over de professionaliteit van de documentaires en de autoriteiten die erin spreken – prominente psychologen, psychiaters, artsen en andere professionals uit de gezondheidszorg. Ze zijn absoluut verhelderend. Hoe wonderbaarlijk moedig is uw organisatie om dit te produceren en op de markt te brengen, en hoe nuttig is het voor de gemeenschap en voor zorgwerkers die geen idee hebben van wat er echt gaande is. Onze artsen zijn niet langer genezers, ze zijn het grootste deel van de tijd drugsdealers geworden. Dat is een tragedie. Het zijn niet langer enkel de psychiaters die voorschrijven, het is de gewone arts die psychotrope middelen aan iedereen die zijn kliniek binnenloopt voorschrijft. Daar ben ik CCHR dankbaar voor.


FEITEN

DE MASSA INFORMEREN

CCHR informeert mensen over de hele wereld over de misstanden in de psychiatrie. Hier zijn de cijfers:

21

DUIZEND

totaal aantal CCHR-boekjes dat is gedistribueerd, die de feiten geven over psychotrope middelen en mishandeling door psychiaters

190

LANDEN & GEBIEDEN

waar mensen alleen al in het afgelopen jaar CCHR-materialen hebben ontvangen

19.806

BEZOCHTEN

het CCHR-museum, Psychiatrie: Een Industrie des Doods, die de gruwelijke waarheid onthult

69.713

PERSONEN

op het gebied van wetgeving, verpleegkunde en onderzoeks­journalistiek werden CCHR-informatie toegestuurd

16

DUIZEND

werden in de afgelopen 12 maanden bereikt met de bekroonde CCHR-spotjes en documentairesEEN EINDE MAKEN AAN PSYCHIATRISCHE MISSTANDEN

Als non-profit toezichthouder op de geestelijke gezondheidszorg, steunt CCHR op lidmaatschappen en donaties om haar missie om psychiatrische schendingen van mensenrechten uit de wereld te helpen en de geestelijke gezondheidszorg op te schonen, te volbrengen. Om deel uit te maken van de grootste beweging ter wereld op het gebied van hervorming van de geestelijke gezondheidszorg, kun je je aansluiten bij de groep die heeft geholpen bij het opstellen van meer dan 180 wetten die burgers beschermen tegen psychiatrische misstanden.

DOWNLOADEN