Een verouderde Wet Geestelijke Gezondheidszorg in India krijgt een broodnodige opknapbeurt. Dit verzekert dat ECT niet langer op minderjarigen mag worden toegepast en maakt ook een einde aan andere onrechtmatige psychiatrische praktijken.

lees meer >>
Om toekomstige generaties te beschermen zodat ze niet in dezelfde val lopen, hielden afdelingen van CCHR evenementen tijdens de Internationale Herdenkingsdag voor de Holocaust, om de ware bron van vele wreedheden tijdens de Holocaust te onthullen.

lees meer >>
Massale schietpartijen halen de krantenkoppen, toch is de vermelding van de psychiatrische middelen die erachter liggen in vele artikelen opvallend afwezig.

lees meer >>
Een BBC-documentaire stelt de vraag: Zitten psychotrope middelen achter het geweld?

lees meer >>
CCHR Tokio heeft, na een twee jaar durend onderzoek met een campagne waarmee de verontwaardiging onder het publiek is opgelaaid, het nationale Ministerie van Gezondheid gedwongen om zijn werk te doen en de misstanden in de psychiatrie tegen te gaan.

lees meer >>
Raz Misgav, een vader die voogdij-advocaat is geworden, sluit zich aan bij CCHR Israël om ouders een eerlijke kans te geven in hun strijd tegen psychiatrische “getuige-deskundigen” en tegen de gedwongen toediening van psychotrope middelen aan hun kinderen.

lees meer >>
Na de tragedie van Germanwings heeft CCHR Duitsland zich als doel gesteld het beleid in de luchtvaart te veranderen en psychiaters ter verantwoording te roepen.

lees meer >>
Twee afgevaardigden van de staat Pennsylvania dienen een wetsvoorstel in om kinderen te beschermen tegen ECT.

lees meer >>
Een koning en zijn volk sluiten zich bij CCHR aan. Ze zorgen dat hun stem wordt gehoord op het Internationale Congres van de World Psychiatric Association, om hun toekomstige generatie te beschermen.

lees meer >>
In een van de landen met het grootste aantal kinderen dat stimulerende middelen wordt voorgeschreven, opent CCHR een tentoonstelling om de waarheid aan het licht te brengen. Dat inspireert een koning om een betere toekomst voor zijn volk te eisen.

lees meer >>
Fabrikant van ECT-apparatuur wordt aan een nauwkeurig onderzoek onderworpen, nadat klachten van patiënten in de wind zijn geslagen en gevaren van de “behandeling” zijn gebagatelliseerd.

lees meer >>
Psychiaters die steekpenningen aannemen van farmaceutische bedrijven, of die een onjuist beeld geven van de behandeling zullen er nu niet meer gemakkelijk vanaf komen.

lees meer >>
Toen Sydney zeven jaar was, kreeg ze psychiatrische middelen voorgeschreven. Ze werd een “leeg omhulsel”. En ze zou voor altijd verloren zijn geweest, ware het niet dat haar zus uit liefde voor haar, een niet-aflatende zoektocht begon om haar terug te krijgen.

lees meer >>
Toen alles er somber voor de “Aloha State” uitzag, overspoelde CCHR Hawaï de hoofdstad met de waarheid over psychiatrische middelen, waardoor het wetsontwerp op het nippertje werd tegengehouden.

lees meer >>
Aalmoezenier schudt honderden mensen wakker uit de “valse profetie” van de psychiatrie en traint andere aalmoezeniers om hetzelfde te doen.

lees meer >>
CCHR werkt samen om jongens in het Austin State Ziekenhuis te beschermen tegen dr. Charles Fischer.

lees meer >>
Het verstrekken van psychofarmaceutische medicijnen is een belangrijke factor bij het grote aantal zelfmoorden onder militaire veteranen, zo werd in november 2014 door experts aan Amerikaanse senatoren verteld.

lees meer >>
Nu het aantal gevallen van zelfmoord onder veteranen bijna driemaal zo hoog is als dat onder de rest van de bevolking, zijn degenen die zich bekommeren om onze militairen, dringend op zoek naar een oplossing waarmee de crisis kan worden bezworen. Dat antwoord is de onthullende documentaire van CCHR.

lees meer >>
DOWNLOADEN