Raak betrokken

Het Comité voor de Rechten van de Mens onthult niet alleen overtredingen van mensenrechten op het gebied van geestelijke gezondheidszorg, maar werkt over de hele wereld actief samen met personen en groepen om noodzakelijke hervorming te bewerkstelligen.

Er zijn vele manieren waarop u kunt helpen.  

Doneer:
Het is door uw donaties dat CCHR in staat is om met haar onmisbare werk en mensenrechtencampagnes door te gaan. U kunt een eenmalige donatie doen, een maandelijkse toezegging of u kunt lid worden van CCHR. 
Doneer nu >>

Doe online mee door u aan te sluiten op onze sociale media sites:

Abonneer op de CCHR International Social Media Blog

Volg CCHR op Twitter!

Ondersteun CCHR op Facebook

Bezoek CCHR op MySpace

Verspreid CCHR video’s en publicaties:

We hebben video’s en publicaties die u kunt verspreiden door ze online te bestellen of door ze als link door te sturen. We hebben ook gratis publicaties en rapporten als download beschikbaar die u kunt uitprinten en gemakkelijk kunt verspreiden. 
Bestel Online

Ga naar de downloadpagina >>

Word actief in uw gebied:
Onze CCHR zoekmachine helpt u bij het vinden van de landelijke CCHR afdeling in uw land en kom meer te weten over de terreinen van hervorming waar CCHR bij betrokken is in specifieke landen wereldwijd.
Ga naar de zoekmachine

CCHR’s Onderwijspakket:
Het nieuwe Marketen van Geestelijke Stoornissen Onderwijspakket, nu voor alle onderwijzers gratis verkrijgbaar, bevat een uit 13 hoofdstukken bestaande film, lessen, boekjes en veel meer. Leer uw studenten de feiten over de schadelijke gevolgen van psychiatrische middelen.
Bestel het gratis onderwijspakket >>

Rapporteer hier elke misstand in de geestelijke gezondheidszorg (drogeren, elektroshock, gedwongen opname enz.) door het invullen van een formulier en dat te sturen naar CCHR (alle informatie wordt strikt vertrouwelijk behandeld). 
Rapporteer nu >>

DOWNLOADEN