Het Marketen van Psychische Stoornissen – Zijn we dan echt allemáál Krankzinnig? Onderwijspakket details

Zonder kosten verkrijgbaar voor onderwijzers, Het Marketen van Psychische Stoornissen – Zijn we dan echt allemáál Krankzinnig? Het onderwijspakket geeft u de middelen die u nodig heeft om anderen te onderwijzen over de risico's van bewustzijnsveranderende medicijnen en hoe u effectief actie kunt ondernemen om het gebied van de geestelijke gezondheidszorg op te schonen.

Het Onderwijspakket bevat:

  • Het MARKETEN van PSYCHISCHE STOORNISSEN - Zijn we dan allemáál Krankzinnig? DVD: Een documentaire die vele prijzen heeft gewonnen en het verhaal vertelt van het zeer lucratieve partnerschap tussen de psychiatrie en farmaceutische bedrijven dat een woekerwinst van 80 miljard dollar met psychotrope middelen heeft gecreëerd. Door diep onder het vernisje van deze onderneming te graven, onthult deze driedelige documentaire de waarheid achter de uitgekiende marketinglisten en het wetenschappelijke bedrog dat een gevaarlijke en vaak dodelijke verkoopcampagne verbergt.
  • Het MARKETEN van PSYCHISCHE STOORNISSEN - Zijn we dan allemáál Krankzinnig? Gids voor Onderwijzers Deze gids begeleidt de documentaire DVD, Het marketen van Psychische Stoornissen – beide zijn gebaseerd op veertig jaar van onderzoek en werk met professionals in de gezondheidszorg. Met lessen om participatie van de klas te krijgen, laat deze handleiding zien hoe de psychiatrie en de farmaceutische industrie zich hebben binnengedrongen in onze huizen, scholen en bedrijven, waarbij ze miljoenen mensen ervan hebben overtuigd dat toevlucht zoeken in gevaarlijke medicijnen de enige manier is om hun problemen op te lossen. De lessen zijn opgebouwd rond de film die uit 13 hoofdstukken bestaat en informatieboekjes over verschillende soorten psychotrope middelen. De Gids voor Onderwijzers heeft een verklarende woordenlijst om alle begrippen te definiëren die zijn gerelateerd aan drugs en feitenmateriaal dat in de klas kan worden uitgedeeld.
  • De boekjes uit de serie psychotrope middelen: Om door de hype van drug “voordelen” heen te breken, geven zes boekjes een makkelijk te lezen uitleg over zowel de meest voorkomende bijwerkingen van psychotrope middelen, alsook alternatieve behandelingen. Ze behandelen antidepressiva, antipsychotica, kalmerende middelen, psycho-stimulerende middelen en stemmingsstabiliserende medicijnen en zo geeft deze serie een beeld van de potentieel ernstige risico's die ze hebben voor mensen die ze slikken. Hier zijn de werkelijke feiten die zelden uit de complexe informatie van de farmaceutische verpakking ontcijferd kunnen worden. Vierentwintig sets van zes boekjes worden meegeleverd. Als uw klas meer dan vierentwintig leerlingen heeft, kunt u tot twee bundels extra kosteloos bijbestellen.

Als u een onderwijzer bent, kunt u uw GRATIS Onderwijspakket bestellen met het door hier te klikken>>

DOWNLOADEN