HET MARKETEN VAN PSYCHISCHE STOORNISSEN ONDERWIJSPAKKET

Het Marketen van Psychische Stoornissen" onderwijspakket is voor leraren gratis beschikbaar. Het voorziet niet alleen in oplossingen die nodig zijn om het probleem dat Psychotrope middelen met zich meebrengt te begrijpen, maar laat ook zien wat je eraan kunt doen.

Je GRATIS informatiepakket bevat:

  • HET MARKETEN VAN PSYCHISCHE STOORNISSEN – Zijn we dan allemáál Krankzinnig? DVD: Een bekroonde documentaire die de waarheid over de deal tussen de psychiatrie en farmaceutische industrie blootlegt die een winst van 80 miljard dollar per jaar oplevert.
  • HET MARKETEN VAN PSYCHISCHE STOORNISSEN – Zijn we dan allemáál Krankzinnig? Onderwijzersgids: een aanvullend informatiepakket voor de DVD: Het Marketen van Psychische Stoornissen. Deze gids voorziet in opdrachten die in de klas gedaan kunnen worden.
  • De reeks boekjes over psychotrope middelen: 6 verschillende boekjes voor elke leerling (24x) met de feiten over psychotrope middelen.

Vul het rechter formulier in om uw gratis informatiepakket: "Het Marketen van Psychische Stoornissen" te bestellen. Uw informatie wordt vertrouwelijk behandeld en niet gedeeld met derden.

BESTEL UW GRATIS
ONDERWIJSPAKKET

(Aanbieding beperkt tot één gratis pakket per onderwijzer of seminarleider.)

-