Onderwijsmaterialen van CCHR - Welkom Docenten

Met meer dan 100 miljoen mensen die voorgeschreven psychotrope middelen gebruiken – waarvan 20 miljoen kinderen – is het heel moeilijk iemand te vinden die niet iemand kent die een van deze middelen heeft genomen.

Maar hoe kon het gebeuren dat psychotrope middelen die niet op een lichamelijke aandoening gericht zijn, geen genezende werking hebben, maar wel een lange lijst van bijwerkingen, dé behandelmethode zijn geworden voor elke vorm van stress en elk probleem in het leven?

En hoe kwam het dat psychiaters die deze middelen voorschrijven het vakgebied van de geestelijke gezondheidszorg domineren?

De antwoorden op deze en vele andere vragen vormen de sleutel tot het begrip van de vele sociale ziekten die wereld vandaag de dag teisteren. Achter vele ervan ligt een psychiatrische-farmaceutische samenwerking die vele tientallen miljarden per jaar omzet door “ziekte” te verkopen om de winst op medicijnen op te drijven – met risico voor de gezondheid van mensen en zelfs hun leven. Het Marketen van Psychische Stoornissen Onderwijspakket geeft die antwoorden, net als de lang verborgen oplossingen voor geestelijke gezondheidsproblemen waarvan psychiaters niet willen dat je er van weet. Deze materialen bevatten belangrijke informatie om individuele rechten te beschermen en schade door de psychiatrie te beëindigen.

CCHR biedt deze pakketten GRATIS aan aan docenten om hen te helpen om anderen te onderwijzen over de risico’s van deze bewustzijnsveranderende drugs en om informatie te geven die over het algemeen niet wordt verteld aan patiënten of artsen. Informeer uzelf over de feiten van de psychiatrie.

Om Het Marketen van Psychische Stoornissen - Zijn we dan allemáál Krankzinnig? Onderwijspakket te bestellen, Klik hier >>

DOWNLOADEN