ONDERWIJSPAKKET DIAGNOSTIC & STATISTICAL MANUAL: DE DODELIJKSTE ZWENDEL VAN DE PSYCHIATRIE

Het gratis onderwijspakket De DSM: De Dodelijkste Zwendel van de Psychiatrie wordt aangeboden aan onderwijzers, seminarleiders, medici die doceren op scholen of universiteiten, maatschappelijke leerprogramma’s uitvoeren of mensen die medische seminars geven. Het onderwijspakket bevat:

  • De DSM: De Handleiding voor de Opleiding van de Dodelijkste Zwendel van de Psychiatrie bevat alles wat je nodig hebt om een volledig seminar te geven dat gebaseerd is op de documentaire.
  • De Documentaire: Diagnostic & Statistical Manual: De Dodelijkste Zwendel van de Psychiatrie op DVD (1 uur en 18 minuten). Door gebruik te maken van het Diagnostic & Statistical Manual of Mental Disorders (DSM), kunnen psychiaters het gebruik van medicijnen afdwingen, kunnen ze kinderen van hun ouders scheiden en kunnen ze mensen hun vrijheid ontnemen door ze op te laten nemen in een inrichting. Toch is de DSM geen middel om tot genezing te komen maar is het een ingewikkelde misleiding die zogenaamd wetenschappelijk is en die functioneert als de motor die de psychiatrische industrie van 330 miljard dollar laat draaien. Vanuit de mythe van de chemische werking in de hersenen tot het toegeven van de psychiaters dat ze niet kunnen definiëren wat ze bedoelen met een “Geestelijke Stoornis” en het feit dat nieuwe “stoornissen” niet in het handboek worden opgenomen als gevolg van een wetenschappelijk onderzoek maar bij meerderheid van stemmen, presenteert deze documentaire de schokkende waarheid.
  • Een set van 24 begeleidende boekjes van het Diagnostic & Statistical Manual: De Dodelijkste Zwendel van de Psychiatrie die seminardeelnemers kunnen lezen en aan anderen kunnen doorgeven.

Dankzij de gulle giften van de donateurs van CCHR, zijn we in staat om deze materialen kosteloos aan te bieden. Het enige wat we ervoor terugvragen is om uw ervaringen van het gebruik van deze materialen met CCHR te delen. Feedback en dankbetuigingen van studenten en deelnemer die via colleges of seminars deze feiten hebben meegekregen, zijn van harte welkom bij CCHR.

En als je niet voor klassen wilt spreken of seminars wilt houden, dan wil je misschien bij het publiek het bewustzijn verhogen over de misstanden in de psychiatrie en raden we je aan om onze gratis DVD en Informatiekit aan te vragen.

BESTEL UW GRATIS
ONDERWIJSPAKKET

Vul het bijgaande formulier in om uw GRATIS pakket te ontvangen.

-