Video’s

CCHR Spotjes
Verkrijg de feiten over psychiatrie

Gebaseerd op de feiten en statistieken over bewustzijnsveranderende drogering – met name van kinderen – onthullen deze video’s van CCHR de schade en dood die dagelijks veroorzaakt wordt door de psychiatrische pseudo-wetenschap.

BEKIJK SPOTJES >>

Diagnostic & Statistical Manual:
De Dodelijkste Zwendel Van De Psychiatrie

Het is de best verkochte catalogus van geestesziektes van de psychiatrie – het is 943 pagina’s lang en behandelt alles van depressie en angst tot stotteren, sigarettenverslaving, spinnenangst, nachtmerries, problemen met rekenen en zelfs kinderstoornis – alles geherinterpreteerd en vele vals gelabeld als een hersenziekte.

BEKIJK DE FILM >>
BESTEL DE FILM >>

 

Het Marketen van Psychische Stoornissen –
Zijn we dan allemáál Krankzinnig?

De ondubbelzinnige documentaire over psychotrope middelen; dit is het verhaal van het lucratieve partnerschap tussen de psychiatrie en farmaceutische bedrijven dat woekerwinsten maakt van 80 miljard dollar over het verkopen van psychotrope middelen aan een nietsvermoedend publiek.  

 

BEKIJK DE FILM >>
BESTEL DE FILM >>

Over Lijken Gaan
Het onvertelde verhaal van de psychotrope middelen

Stel je een industrie voor die 330 miljard dollar omzet en beweert mensen te helpen met veronderstelde medische problemen, maar die nog geen enkele remedie heeft voortgebracht. Deze boeiende documentaire rukt het masker af van het psychiatrisch drogeren en stelt een meedogenloze maar goed-verschanste winstmakende machine aan de kaak.


BEKIJK DE FILM >>

BESTEL DE FILM >>

Psychiatrie: Een Industrie des Doods

Deze boeiende presentatie, waar twee jaar aan is gewerkt, legt de vernietiging bloot waaraan door psychiaters in alle sectoren van onze maatschappij wordt gewerkt. De archiefbeelden en recente opnamen van psychiaters aan het werk plus de ontnuchterende interviews met medische experts en aangrijpende getuigenissen van de slachtoffers en hun gezinnen, maken dit tot de meest complete en vernietigende documentaire over misstanden in de psychiatrie die ooit gemaakt is.

BEKIJK DE FILM >>
BESTEL DE FILM >>

Psychiatrie´s Geweld op Recept

Deze boeiende video bevat interviews met experts, ouders en slachtoffers en documenteert de invloed van de psychiatrische-farmaceutische industrie die vele tientallen miljarden per jaar omzet. Dramatische opnamen van waargebeurde 112 meldingen die gedaan werden door wanhopige familieleden en zelfs door een moordenaar zelf, geven een indruk van de kille realiteit achter de krantenkoppen van vandaag. Deze video onthult de schokkende waarheid achter de golven van geweld die onze huizen, scholen en gemeenschappen verwoesten.


BEKIJK DE FILM >>

BESTEL DE FILM >>

DOWNLOADEN