Hoofdstuk 8: Krijg de feiten

Psychiaters staan erop, dat je gelooft dat hun middelen "veilig en effectief" zijn – omdat zij toch de "specialisten zijn op het gebied van geestelijke gezondheid" en jij toch niet. Maar van geval tot geval wordt bewezen dat wanneer je ze vertrouwt dit rampzalige gevolgen kan hebben.

Hoe kan men beter voorgelicht worden? Door het recht af te dwingen de juiste informatie hierover te krijgen.

Artsen zeggen dat dit de feiten zijn die je moet weten:

Eén: Psychiatrische stoornissen zijn eigenlijk geen echte ziekten die medische behandeling vereisen.
Twee: Er bestaat geen wetenschappelijk bewijs dat psychiatrische middelen in enig opzicht geestesziekte verhelpen of genezen.
Drie: Psychiatrische middelen verbergen symptomen en gaan samen met ernstige korte- en langetermijn bijwerkingen.

Psychiaters bekennen...
"Niemand weet precies hoe deze psychotrope medicijnen eigenlijk werken."
"Ik vertel ze niet elke bijwerking, want er zijn er zoveel."
"Vele jaren dachten we dat we het onderzoek grondig hadden gedaan, maar uiteindelijk bleek dat het geen enkele waarde had".
"Je weet nooit of het het juiste middel is."
"Alles is proberen en dan maar zien."
"Je kan iemand niet genezen".

Vier: Psychiatrische middelen kunnen afhankelijkheid en verslaving veroorzaken.
Vijf: De meeste geestelijke problemen worden veroorzaakt door een onderliggende lichamelijke ziekte, wat normale medicijnen vereist en geen psychiatrische behandeling.
Zes: Hoe zwaar het emotionele of psychologische leed ook is, er zijn effectieve opties waarbij geen psychiatrische middelen nodig zijn.

Aangezien de moderne psychiatrie de laatste vijftig jaar onze wereld is binnengedrongen – heeft het voorschrijven van psychotrope middelen dit ook gedaan. Maar aangezien de opties, waarbij geen middelen nodig zijn, zelden aan de patiënten worden vertelt, geven zij zelden een eerlijke toestemmingsverklaring gegeven.

Er is een manier om deze misdadige drogering bekend te maken – door het rapporteren van klachten en van bijwerkingen die door deze middelen veroorzaakt zijn en deze bekend te maken aan uw nationale instantie voor de controle van medicijnen.

Het is zo, dat alleen door het melden van alle nadelige bijwerkingen van deze psychotrope medicijnen, de gevolgen van het misdadig voorschrijven van deze psychiatrische middelen aan het licht kunnen komen.

FEIT: de FDA bekent dat slechts ongeveer eentiende van alle nadelige bijwerking van psychotrope middelen
gerapporteerd worden door patiënten of artsen.

DOWNLOADEN