Hoofdstuk 13: Het opruimen van de scherven.

Met een lange en een goed gedocumenteerde geschiedenis van fouten, staan psychiaters en hun medicijnen onder druk van het nationale agentschap, door veiligheidswaarschuwingen, wetgeving en de tienduizenden processen die tegen hen zijn aangespannen.

Zelfs psychiaters bekennen dat ze "geen antwoord hebben op geestelijke stoornissen."

Maar er zijn werkelijk honderden betere keuzes mogelijkheden, alleen niet echt bekend door de invloed van psychiaters en de geldkraan van de farmaceutische bedrijven. En deze opties kunnen zelfs diegenen helpen met de ernstigste geestelijke stoornissen.

Van groot belang is dat de meeste oorzaken van psychiatrisch stoornissen nog niet ontdekte en niet behandelde lichamelijke ziektes zijn. En wanneer dat genezen is, geldt dat ook voor de "geestelijke stoornis".

Maar de greep van psychiaters en farmaceutische fabrikanten strekt zich uit over de hele medische wereld en dit is nauwelijks bekend bij patiënten.

Om jezelf te beschermen en diegenen die je lief hebt, moet je staan op een volledige en accurate instemming verkregen na een opsomming van alle risico's en voordelen van de behandeling en eventueel andere behandelingsmethodes en in het geval dat je niets doet.

DOWNLOADEN