CCHR Website Privacy Policy

Uw privacy is heel belangrijk voor ons. We willen dat uw ervaringen met onze website zo plezierig en duidelijk mogelijk zijn en we willen dat u onze informatie compleet kan vertrouwen.

We hebben deze Privacy Policy opgesteld om aan te geven dat wij privacy en veiligheid belangrijk vinden.

Alle persoonlijke informatie die op de website verzameld wordt, waaronder je naam, e-mail adres, postadres, of informatie over online bestellingen wordt beschermd en wordt niet aan andere organisaties gegeven of individuen behalve CCHR. Informatie die wordt ingevuld op onze formulieren om misbruik in de geestelijke gezondheidszorg te melden of gegevens die u geeft terwijl u informatie aanvraagt kunnen we aan een lokale CCHR afdeling doorgeven die u beter kan helpen.

We zullen je persoonlijke informatie nooit verkopen of verhuren aan derde partijen behalve zoals beschreven in dit Privacy Beleid.

Gegevens Bescherming

De persoonlijke informatie die je invult – waaronder alle credit card informatie – wordt beveiligd met Secure Sockets Layer (SSL) coderings technologie. We gebruiken deze SSL technologie om te voorkomen dat deze informatie onderschept en gelezen wordt wanneer het via het Internet verstuurd wordt. De gecodeerde gegevens gaan naar een beveiligde website waar je informatie opgeslagen wordt met computers met beperkte toegang die geplaatst zijn in een gebied van beperkte toegang.

Hoewel we er alles aan doen om de integriteit en beveiliging van onze netwerken en systemen veilig te stellen, kunnen we niet garanderen dat onze beveiligingsmaatregelen kunnen voorkomen dat “hackers” de informatie illegaal zullen verkrijgen.

Speciale Gevallen

Het is ons beleid om persoonlijke informatie niet te gebruiken op manieren die niets te maken hebben met degenen die hierin beschreven staan zonder jou de kans te geven om te kiezen te stoppen of op een andere manier zulk ongerelateerd gebruik te verbieden. Hoe dan ook kunnen we persoonlijke informatie onthullen over jou of informatie over jou gebruiken van de website, voor welke reden ook, als, in onze verstandigheid, we menen dat het noodzakelijk is dit te doen, waaronder; om aan wetten te voldoen, het contacteren, of wettelijke actie op te nemen tegen iemand die wellicht in schending is met onze Gebruikers Voorwaarden Beleid of onze voorschriften; om normaal met de website om te gaan; of bij het brengen van rechtsmatige acties tegen iemand die ons beleid overtreedt; de website correct te beheren; of om CCHR (in Nederland NCRM) afdelingen te beschermen.

Het beschermen van de privacy van kinderen

Met name het beschermen van de privacy van kinderen is erg belangrijk voor ons. Het is ons beleid om ons aan de Amerikaanse Children’s Online Privacy Protection Act uit 1998 en alle andere toepasbare wetten te houden. We raden aan dat kinderen hun ouders toestemming vragen voor ze persoonlijke informatie naar ons of enige andere instantie op het internet versturen.

Verandering in het privacy beleid

We behouden het recht het privacy beleid aan te passen of te verbeteren op elk moment. Dit doen we door ons vernieuwde beleid online te plaatsen. De veranderingen zullen alleen invloed hebben op de informatie die we verzameld hebben nadat de verandering in werking is getreden, tenzij het nadrukkelijk anders aangegeven wordt.

Vragen of Commentaar

Als je enige vragen hebt met betrekking tot ons privacy beleid, neem dan contact met ons op.

DOWNLOADEN