Boekjes:

U kunt deze boekjes downloaden; ze geven meer informatie over psychiatrische medicijnen aan kinderen, over de bijwerkingen hiervan en over misbruik van kinderen door de psychiatrie.

Psychiatrische medicijnen en de toekomst van uw kind

Het gemakkelijk te lezen boekje van 16 bladzijden vraagt ouders om meer bewust te worden van hun mogelijkheden. Er worden vraagtekens geplaatst bij de informatie die psychiaters en artsen geven, ook over de diagnose dat een kind een "chemische onbalans" in de hersenen heeft, waardoor het psychotrope medicijnen nodig heeft. "Psychiatrische medicijnen en de toekomst van uw kind" vertelt de ouders niet wat ze moeten doen; het vertelt ze zelf te beoordelen wat het beste is voor hun kind. Maar om dit te kunnen doen, moeten ze wel eerst informatie hebben.

De Stille Dood van de Kinderen van Amerika.

De behandeling van de geestelijke gezondheid van onze jeugd is tegenwoordig een spel van leven en dood en als men het groeiende aantal gevallen met dodelijke afloop bekijkt, is het niet iets om zorgeloos over te doen. Het is niet langer de vraag of er kinderen dood gaan door psychiatrische behandelingen, maar eerder wiens kind de volgende zal zijn. Het gaat er om of ouders het risico willen nemen hun kind bloot te stellen aan subjectieve psychiatrische diagnoses en aan gevaarlijke bewustzijnsveranderende medicijnen.

De bijwerkingen van bekende psychiatrische middelen

Terwijl deze website informatie geeft over de bijwerkingen van psychiatrische medicatie, bevat het boekje ook een reeks waarschuwingen van regelgevende instanties. Dit is informatie die elke medicijngebruiker zou moeten weten zodat hij of zij weloverwogen een beslissing over het medicijn kan nemen.

Adobe Acrobat Reader vereist, gratis verkrijgbaar klik hier

DOWNLOADEN