Psychiatrie: Een Industrie des Doods Museum

Het internationale hoofdkantoor van CCHR werd geopend in December 2005. Dit museum toont hoe de psychiatrie een industrie is die door winst gedreven wordt, waarbij voorgewende hulp vaak in de dood resulteert.

Duizenden wetgevers, doktoren, mensenrechten advocaten, professionals uit de gezondheidszorg en studenten en andere burgers zijn door het museum gelopen en gebruiken de informatie om actie te ondernemen in hun eigen omgeving en daarmee dwingen ze psychiaters om verantwoording te nemen voor hun misdaden en wanpraktijken.

Er is nu een virtuele tour van het museum waar u kunt zien wat de destructieve invloed van de psychiatrie is op onze jeugd en samenleving, alsook hun infiltratie in Hollywood en de wereld van de kunst. Deze invloed heeft geresulteerd in een groot verlies van talent in de kunstwereld, waaronder Kurt Cobain, Marilyn Monroe en Judy Garland. DOE DE VIRTUELE TOUR

Statistieken

  • De psychiatrische industrie ontvangt bijna 250 miljard euro per jaar en er gaan wereldwijd een geschatte 100.000 mensen per jaar de psychiatrische instituten in.
  • Er nemen wereldwijd 20 miljoen kinderen psychiatrische medicijnen die zelfmoord, vijandigheid, geweld, manie, diabetes, verslaving, hartaanvallen, beroertes en zelfs de dood kunnen veroorzaken.
  • Jaarlijks sterven een geschatte 10.000 mensen aan de gevolgen van de psychiatrie met hun gebruik van elektroshocks – 460 volt aan elektriciteit die door de hersenen branden.
  • Psychiaters en psychologen hebben op zijn minst 250.000 vrouwen verkracht. Onderzoeken tonen aan dat 10 tot 25 procent van de psychiaters hun patiënten seksueel misbruiken; één op elke 20 slachtoffers is waarschijnlijk een minderjarige.

CCHR

Het Industrie des Doods Museum:
Citizens Commission on Human Rights
6616 Sunset Blvd
Los Angeles, California 90028
Gratis toegang. Openingstijden: maandag - vrijdag: van 10.00 tot 22.00
zaterdag en zondag: 10.00 tot 18.00

Breng je vrienden, familie en iedereen die de waarheid moet weten mee. Groepen zijn ook welkom. Bel voor een rondleiding het Amerikaanse nummer 1-800-869-2247.