JE HEBT HET RECHT OM NIET TE ZWIJGEN.

Ze verhieven hun stem voor mensenrechten. Ze verhieven hun stem tegen misstanden in de geestelijke gezondheidszorg. De Citizens Commission on Human Rights (CCHR) heeft al vijftig jaar lang de mensenrechtenschendingen van de psychiatrie onthuld, bestreden en er overwinningen tegen behaald.

CCHR werd in 1969 opgericht door de Scientology Kerk en Dr. Thomas Szasz, Professor Emeritus in de psychiatrie aan de Syracuse Universiteit van het New York Health Science Center, om de schendingen van de mensenrechten in de psychiatrie te onderzoeken en aan de kaak te stellen.

Hun stem wordt vertolkt door meer dan 150 afdelingen, verspreid over meer dan 30 landen. De adviesraad is indrukwekkend en bestaat uit artsen, advocaten, onderwijskundigen, artiesten, zakenmensen en vertegenwoordigers van burger- en mensenrechtenorganisaties.

Je stem verheffen levert resultaten op. CCHR heeft aanzet gegeven tot en bijgedragen aan vele honderden hervormingen, door te getuigen tijdens juridische hoorzittingen, door publieke hoorzittingen over misstanden in de psychiatrie te organiseren, en door overal ter wereld samen te werken met de media, instanties die zich bezighouden met het handhaven van de wet en ambtenaren.

CCHR heeft niet gezwegen. En dat zou jij ook niet moeten doen.

Downloaden
Psychiatrie: maakt de wereld afhankelijk van de drugs
Download gratis