GRATIS ONDERWIJSPAKKET OVER HET TIJDPERK VAN ANGST

Het onderwijspakket over het Tijdperk van Angst is kosteloos en is bestemd voor geschiedkundigen, professors en beschermers van mensenrechten die lezingen geven op scholen of universiteiten of die maatschappelijke leerprogramma’s uitvoeren.

Dit onderwijspakket bevat:

  • De Opleidershandleiding voor het Tijdperk van Angst, deze bevat alle middelen die nodig zijn om een seminar te geven en is gebaseerd op de documentaire: Het Tijdperk van Angst – het Terreurbewind van de Psychiatrie.
  • De DVD: Het Tijdperk van Angst – het Terreurbewind van de Psychiatrie duurt 1 uur en 48 minuten. Deze schokkende documentaire zet alle feiten op een rijtje van wat de psychiatrie voor, tijdens en na de Holocaust aan gruweldaden heeft begaan – weerzinwekkende praktijken die nog steeds voorkomen. Experts en slachtoffers vertellen het werkelijke verhaal van de psychiatrie vanaf het allereerste begin tot op heden en hoe hun behandelmethoden al eeuwen lang afhankelijk zijn van wreedheid en dwang zonder enige controle.
  • Een set van 24 boekjes van Het Tijdperk van Angst – het Terreurbewind van de Psychiatrie kan aan de seminardeelnemers worden uitgedeeld om te lezen en om aan anderen door te geven.

Dankzij de giften van de donateurs van CCHR, zijn we in staat om deze materialen kosteloos aan te bieden. Het enige wat we ervoor terugvragen is om uw ervaringen van het gebruik van deze materialen met CCHR te delen. Feedback en dankbetuigingen van studenten en deelnemers die via colleges of seminars deze feiten hebben meegekregen, zijn van harte welkom bij CCHR.

In geval u geen les of seminars geeft, maar u wel mensen op de hoogte wilt brengen van de misstanden binnen de geestelijke gezondheidszorg, kunt u onze gratis DVD en het informatiepakket bestellen.

BESTEL UW GRATIS
ONDERWIJSPAKKET
-